Tuesday, November 12, 2019

Hoe los je een trage HP-laptop op?

Wilt u een aantal belangrijke taken uitvoeren, maar werkt uw HP-laptop niet? Heb je alle methoden geprobeerd om het probleemloos te laten verlopen? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die met deze fout wordt geconfronteerd. Wanneer het moeilijk is om de echte oorzaken te achterhalen zonder een grondige diagnose, volgen hieronder enkele algemene oplossingen die u moeten helpen het probleem te herkennen en op te lossen. HP Helpdesk Nederland biedt hier de gemakkelijkste oplossing als u een nieuwe HP-laptop gebruikt.
HP helpdesk Nederland

  • Ten eerste moet u wachten tot de update van Windows 10 is voltooid.

Veel nieuwe HP-laptops zijn vooraf geïnstalleerd met Microsoft Windows 10. Wanneer de eerste update door Windows wordt ingesteld, duurt het iets langer voordat uw laptop is opgestart.

  • Om van Auto-Run Programma's of Services af te komen

Alle nieuwe laptops zijn vooraf geladen met bloatware, met andere woorden, programma's die standaard zijn geïnstalleerd. Maar waarschijnlijk zul je ze nooit nodig hebben. Sommige programma's verschijnen ook in de opstartlijst en worden automatisch uitgevoerd wanneer de HP opstart.

Bloatware kan een computer echt vertragen. Er zijn veel oplossingen die er zijn, maar ze hebben tijd of technische vaardigheden nodig. Als u geen computerpersoon bent, raden we u aan CleanMyPC te gebruiken om ze voor u af te handelen.

  • Ga naar Autorun wanneer u de toepassing hebt gedownload
  • Schakel de ongewenste applicaties van AAN> UIT en u bent klaar om te gaan.
  • Bovendien kunt u de toepassing gebruiken om de bloatware in batch te verwijderen.


Als uw HP-laptop traag is of constant vastloopt, is de bovengenoemde methode de beste oplossing. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunnen er hardwareproblemen zijn of ongepast gebruik. Om de oorzaak te verhelpen, moet u de hulp van de expert zoeken. Bel ons op HP klantenservice Telefoonnummer 31-402310167 & maak contact met topexperts. Ze zullen u helpen, zelfs als u een oud systeem gebruikt. U zult worden bediend met onmiddellijke oplossingen.